Vandaag reed ik over de Beethovenstraat en zag tot mijn vreugd…

Vandaag reed ik over de Beethovenstraat en zag tot mijn vreugd…

Vandaag reed ik over de Beethovenstraat en zag tot mijn vreugd dat de hekken voor de publieke trappen van Valley weg waren gehaald. Tot frustratie van vriendin en kinderen moest ik omkeren, auto op de stoep zetten en eindelijk even boven koekeloeren. Je kan van het gebouw vinden wat wilt, maar de plek boven is magisch. Nu moet het nog gaan leven! Het is niet alleen wachten tot het groen zal gaan uitkomen, maar hopelijk komt er ook ruimte voor toegankelijke horeca op de trappn naar boven. In de plint van het gebouw was de opening van een pizzeria aan de gang, maar de publieke route over het gebouw vraagt om een koffie- en wijnbar op het dakplein. Boven aangekomen stond Winy Maas voor mijn neus, waar hij voor de camera’s van een Duitse filmploeg het gebouw aan het uitleggen was. Helaas duurde de opnames te lang om hem zelf even te feliciteren. Een verkeerd geparkeerde auto, een gefrustreerde wederhelft en in slaap gevallen dochter wachtte beneden op me…